Voor bedrijven

Bedrijfspresentatie, een seminar of een gezellig jubileumfeestje?

Als bedrijf wilt u natuurlijk het beste voor uw klanten en uw medewerkers. Zeker als er iets bijzonders op de agenda staat. Zoals een bedrijfspresentatie, een seminar of een gezellig jubileumfeestje. Kortom, een gebeurtenis waarvoor u een ruimte buiten de deur zoekt. Een locatie die aansluit op uw wensen, qua mogelijkheden én qua kosten. Maak kennis met De Dijk en laat u verassen door een ongekende gastvrijheid.

Gastvrij vergaderen met uw gasten

De zalen van onze restaurants zijn ideaal voor vergaderingen, bedrijfstrainingen of productpresentaties. U kunt zelf de opstelling van stoelen en tafels bepalen. En uiteraard kunt u gebruikmaken van een beamer om uw informatie kracht bij te zetten. Ook hebben we koffie, thee, water en schrijfgerei voor uw gasten klaarstaan.

Bedrijfsfeest zoals u wilt

Elke onderneming heeft zijn eigen sfeer, zijn eigen cultuur. Heeft u wat te vieren, dan wilt u natuurlijk dat uw feest daarbij aansluit. Daarom biedt De Dijk u volop de ruimte om uw feestelijke bijeenkomst zo in te vullen als u dat voor ogen heeft. Veel gasten of meer een intieme atmosfeer? Een hapje en een drankje of toch een viergangenmenu? Heeft u speciale wensen, neem gerust contact met ons op. Want met onze gastvrije inzet maken we er graag een onvergetelijke gebeurtenis van.